11 de març 2006

El partit de Cardedeu

Aquesta tarda hem jugat el nostre 3r amistós en categoria aleví a Cardedeu. Teníem dues baixes importants, de l'Estel i l'Elna, amb la qual cosa l'equip se'n ressentia molt en quant a físic. Com ens sol passar, hem estat molt irregulars, fent dues parts molt fluixes (la 2a i la 3a) i dues de molt bones (la 1a i la 4a), però en general s'ha fet un bon paper.

La primera part, de fet, s'ha perdut per falta d'experiència. Guanyàvem 5-6 quedant poc més d'un minut i teníem la pilota en una jugada amb bones possibilitats de fer gol, però ens hem precipitat i hem perdut la pilota costant-nos un gol en contra. I tot seguit, segurament per veure la part empatada, hem volgut córrer per tornar-nos a posar per davant i ens ha tornat a passar el mateix. I per si era poc, hem tornat a perdre massa ràpidament la pilota quedant sentenciada la part en contra nostra. Tot i això, s'havia jugat molt bé, especialment anant a buscar la pilota, i la Xènia Puig havia confirmat que això de fer de portera li va.

A la 2a ens hem descentrat. El Cardedeu ha tret dues jugadores molt altes que ens han causat molts problemes i segurament ens han fet desconcentrar del que estàvem fent bé fins llavors. S'ha perdut 17-1 en una de les pitjors estones de joc que hem tingut fins ara.

A la 3a la cosa no ha millorat gaire, almenys al principi de la part. No hi havia concentració en defensa i confoníem el moure'ns per anar a buscar la pilota amb acostar-nos a qui la tenia, de manera que tothom quedava apilonat en pocs metres i no avançàvem fins que acabàvem perdent la pilota.

Finalment a la 4a hem retrobat el nostre joc, hem començat a aprofitar que ésem superiors en velocitat, hem sabut obrir espais i, sobretot, començar a frenar les jugadores més perilloses del Cardedeu. La Laura i la Carla han fet una bona feina defensant, encara que no sempre hagin arribat a temps a aturar la jugada. Segur que avui n'han après molt. També el desmarcar-nos millor, obrint-nos més a les bandes ens ha permès treure amb més facilitat la pilota i obligar al Cardedeu a aturar moltes jugades agafant-nos per darrere per evitar que féssim molts més gols.

Ens hem de quedar amb les coses més positives: la 1a i la 4a part, en què s'ha vist que ens en podem sortir falti qui falti i que tenim les nostres armes per plantar cara a qualsevol equip. A més, ha estat un partit del que se'n poden haver après moltes coses que hem de mirar d'aprofitar d'ara en endavant. Com he dit, la Laura i la Carla segurament han après molt del defensar aquesta tarda. La Lídia, encara que hagi fallat al moment decisiu de la 1a part ha estat qui s'ha carregat el joc de l'equip a l'esquena i ha sabut baixar més a buscar pilotes. L'Aida, a banda de moure's bé com ja fa dies que fa, està començant a fer gols. La Xènia Ruíz éstà començant a jugar més amb moviment i de moment avui ja s'ha notat en la jugada en que ha fet el seu gol. La Xènia Puig segueix destacant com a portera. L'Anna avui potser no tenia el seu millor dia, però hi ha posat ganes i quan ha sortit a l'última part ha estat de les que millor ha anat a buscar la pilota. I la Cristina, tot i ser una benjamina en un partit d'alevines no s'ha arronsat i ha estat capaç fins i tot de marcar un gol i forçar un penal.

Ara a prendre nota del que hàgim pogut aprendre d'aquest partit i a aplicar-ho en el futur.

2 Comments:

Blogger GuillemTM said...

És que de moment no en tenen. Ara mateix li he dit a algú d'allà que a veure si s'hi animen.

14 de març, 2006 00:16  
Anonymous Anònim said...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

10 d’agost, 2006 08:41  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home