04 de març 2006

Primera victòria!

Després d'aconseguir guanyar una part per primera vegada en l'últim partit de les grans, avui 4 de març de 2006, en la trobada de benjamins del pavelló de Sta. Eugènia, hem aconseguit una altra fita històrica: el primer partit guanyat.

Ha estat el primer dels dos del dia, contra el CH Lloret, en un partit on hem jugat molt bé i gràcies a això hem aconseguit guanyar-lo. La primera part potser ha estat la més fluixa, tot i que hem sortit amb força més concentració que els dies que hem començat malament. La primera part s'ha perdut 4-7, però ja es veia que podíem plantar cara. En la segona, però, és quan hem començat realment a fer un gran joc, i l'hem guanyada 7-2, amb la Cristina afartant-se de fer gols. La tercera ha estat molt igualada i, gràcies a la bona defensa que hem fet hem aconseguit un empat a 4. Finalment a la 4a, com era d'esperar, el Lloret ha tret el seu equip més fort i ens ha calgut fer el mateix per intentar guanyar el partit. Amb la Xènia Puig a la porteria i la Cristina, la Carla i l'Aida aguantant tota la part i l'Anna també amb una actuació destacada hem aconseguit guanyar-la per 7 gols a 6. En gols també s'hauria guanyat: 22-19

Així, doncs, per primera vegada hem pogut guanyar un partit i ara toca celebrar-ho i estar-ne satisfets, però hem de pensar en el que ens cal millorar: seguir desmarcant-nos cada vegada millor, evitar quedar-nos parats amb la pilota, fer que cada vegada hi hagi més gent capaç de fer més gols i fer que cada vegada hi hagi menys badades defensives. Estem millorant molt tot això però encara ens queda molt camí per fer.

El segon partit era més difícil, contra l'AE Fornells, i s'ha de dir que tampoc l'hem jugat tan bé com el primer, encara que no s'hagi pas jugat malament. Contra el Fornells calia molta mobilitat i a vegades punyeteria, i encara no en tenim prou. Les dues primeres parts s'han perdut 8-4 i 9-4, i a la 3a i la 4a ens ha faltat una mica de la punyeteria que comentava, ja que el Fornells s'ha dedicat a deixar un jugador molt hàbil sense pràcticament defensar esperant que li passessin pilotes llargues pel contraatac, i així era impossible atrapar-lo, a no ser que deixéssim algú només defensant. Però nosaltres el que hem de fer és aprendre i no pas fer coses d'aquestes estranyes que només serveixen per aconseguir un resultat immediat i hem seguit jugant igual, i ens ha faltat saber veure que si defensaven amb un menys devíem tenir algú sol sempre. Les parts s'han perdut 10-3 i 11-4. En gols, 39-15.

Aquest matí han destacat especialment la Cristina i la Carla, que han fet molts gols, l'Aida també ha estat força destacada, i segurament l'Anna, en Miquel i la Xènia Ruíz també han fet els seus millors partits fins ara. Però tothom ha estat avui a molt bon nivell i això és el que ens ha permès aconseguir bons resultats. Ara, a seguir millorant com fins ara.

8 Comments:

Blogger GuillemTM said...

A veure si algú s'anima a fer algun comentari... que sinó només surt el que en penso jo...

07 de març, 2006 18:09  
Anonymous Anònim said...

poz mira, jo crec que... no ens auries de ver fet fer voltes pk la laura i jo no tenim la culpa! i no cal que diguis res guillem, pk ens podries aver avisat!

20 de març, 2006 21:26  
Blogger GuillemTM said...

Dedueixo qeue ets l'Estel.

A veure. Primer de tot em sembla que tampoc és tan greu que en comptes de l'escalfament habitual haguéssiu de fer 5 voltes a la pista. No hi ha gaire diferència. Per altra banda ja us havia avisat que massa sovint arribàveu tard. A les 7 éreu al pavelló, però no a la pista, i si comencem així sé per experiència que acabarem perdent 20 minuts, cosa que no ens convé gaire. Per això cal fer alguna cosa i vaig decidir que ja n'hi havia prou, i a partir d'ara passaran coses d'aquestes.

Us va tocar a vosaltres i no és casualitat, perquè ja soleu ser de les que arribeu més tard (igual que alguna altra). Però passarà a qui sigui.

I que en tingueu la culpa o no és igual. Sapigueu que en la majoria d'equips es funciona així. Qui fa tard, sigui o no culpa seva (encara que s'hagin trobat un accident per la carretera) "paga penyora".

No us ha de saber tan greu, tampoc passa res. De fet és un avís. I ni n'hagués dit res als pares si la Laura no hagués tret el tema davant d'ells.

22 de març, 2006 20:22  
Anonymous Anònim said...

WENASSSSSSSSSS
SOY MARIAN DEL HANDBOL PORQUERES,HE ENTRADO HOY POR PRIMERA VEZ EN VUESTRA PAGINA, Y DAROS LA ENORABUENA PORQUE ME HA ENCANTADO.
QUIERO DAROS MUCHA SUERTE EN LOS SIGUIENTES PARTIOS Y SOBRETODO ANIMAROS A QUE SIGAIS JUGANDO A ESTE DEPORTE. QUE BUENO AHORA OS PARECE UN POCO COMPLICADILLO PORQUE ESTAIS APRENDIENDO, PERO ES MUY DIVERTIDO, Y SOBRETODO QUE PASAS EL TIEMPO CON TUS COMPAÑERAS DE EQUIPO, QUE SE CONVIERTEN EN TUS MEJORES AMIGAS Y ADEMAS CONOCEREIS A MUCHA GENTE.

VENGA WAPAS
A SEGUIR GANANDO EHHHH
PETONS

23 de març, 2006 21:44  
Blogger GuillemTM said...

Per les nenes, que em solen preguntar qui són els que escriuen al blog, la Marian és la jugadora del Porqueres que va fer aquell encreuament fent veure que llançava que us va agradar tant.

30 de març, 2006 00:06  
Anonymous Anònim said...

tel jo tik em tu xk a mi tb am va tuka fe boltas algun dia je je i tb ens va tuka fe 5 noltas xk la tel i la laura no entraben als penals espresamen ¿¿¿oi k si tel an laura ??? sok l elna

12 de juny, 2006 13:56  
Anonymous Anònim said...

Keep up the good work. thnx!
»

12 d’agost, 2006 11:54  
Anonymous Anònim said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

17 d’agost, 2006 16:52  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home