29 de novembre 2006

Convocatòria per Banyoles

Sortida de Riudellots (pavelló): 9.45h.
Partit: 11h.

Convocats: Carla Costa, Laura Mora, Estel Xifra, Xènia Ruíz, Noelia Díaz, Carla Grabulosa, Anna Adroher, Fran Cuenca, Aida Jiménez.

Juguem al pavelló de la Draga de Banyoles. Ruta recomanada: variant de Girona fins a la sortida de Girona nord, Palafrugell... Agafeu direcció Banyoles per l'autovia. Seguiu per la variant de Banyoles i agafeu la sortida que posa "Figueres", però en direcció a Banyoles (cap a Figueres 1r carril de sortida i cap a Banyoles uns metres més enllà). Hi ha 2 o 3 corves i s'arriba a una rotonda d'entrada a Banyoles. Agafant cap a la dreta s'arriba al cap de pocs metres ben bé davant del parc de la Draga i del pavelló.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

no trobu just les jugadores ke i an

30 de novembre, 2006 13:42  
Blogger GuillemTM said...

Jo no trobo gaire just dir que no es troba justa la convocatòria sense dir el nom ni explicar perquè no es troba just.

No crec que ni jo ni en Sergi hàgim de donar explicacions, però en qualsevol cas explicaré que la Cristina i la Laura Pujolràs descansen perquè fins ara havien jugat tots els partits de lliga, la Xènia Puig perquè està molt costipada i no està clar que dissabte estigui bé i vam quedar amb ella i la seva mare que aprofitaríem perquè descansés. Quedaven dos llocs més per descansar i era difícil decidir, però la cosa es va posar més fàcil quan vaig haver de fer fora l'Elna per la seva mala actitud, després que ja portés dos entrenaments abans no entrenant gaire bé.

L'altre lloc pot ser el més discutible. Personalment vaig decidir deixar fora la Lídia perquè penso que pot ser molt important en els dos propers partits a casa, i m'estimo més prescindir d'ella pel partit de Banyoles. El que se sol dir "raons tècniques".

Per altra banda crec que la gent convocada és perfectament capaç de fer un bon partit i plantar cara al Banyoles, si tenen l'actitud adequada i donen el màxim. De fet tota la gent convocada havia entrenat força bé la setmana passada i aquesta. Ahir l'actitud no era tan bona, però per part de gairebé ningú, i no es pot deixar tothom fora.

Siguis qui siguis, si tens res a dir pots dir-ho i explicar-ho, però aniria bé que diguessis qui ets quan opines. I peensa que segons què és millor parlar-ho personalment que en públic.

30 de novembre, 2006 14:04  
Anonymous Anònim said...

sok l elna aket saño o señora o ki sigi no te rao am axo estik dacort am tu pero la culpa no va se meva pk la karla em va dunar una empenta per derrera i tu no vas pitar res.

30 de novembre, 2006 21:18  
Blogger GuillemTM said...

Elna: potser no vas sentir el xiulet, però jo havia xiulat falta, encara que no era ben bé una empenta per darrera. De totes maneres això no et dona dret a afusellar la pobra Laura Pujolràs d'aquella manera. A banda, portaves molta estona amb una mala actitud, insultant fins i tot a alguna companya.

Tothom pot tenir un mal dia o un dia de mal humor, però cal assumir les conseqüències del què es fa. Jo ja tenia dubtes sobre si convocar-te (portaves uns dies sense entrenar gaire bé) i això em va acabar de decidir.

Tampoc passa res, la setmana que ve hi tornem i espero que torni l'Elna de sempre, animada, amb ganes i jugant bé, i s'haurà acabat el problema.

01 de desembre, 2006 13:28  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home