08 d’abril 2006

2 de 2!

Aquest matí hem participat en una nova trobada de minihandbol a Lloret de Mar i hem aconseguit dues noves victòries contra el Lloret B i el Lloret A.

El partit contra el Lloret B ha estat plàcid ja que érem molt superiors, i el més positiu és que no se'ns ha encomanat el joc encallat de l'equip lloretenc i hem anat fent el nostre joc durant tot el partit i, sobretot, que ha marcat tothom, incloent els tres que encara no havien marcat: en Miquel, la Berta i la Noelia (que n'ha fet 3!).

S'han guanyat les 4 parts amb comoditat, especialment la 3a, per un espectacular 1-14 i hem aconseguit la 2a victòria de la nostra història.

En el segon partit s'ha notat una mica que veníem de jugar un partit massa fàcil i hem començat un xic massa tous, de manera que se'ns han escapat i hem perdut la primera part clarament. La Xènia Puig ha estat l'única que ha estat a l'alçada en aquesta primera part.
A la 2a la cosa ha millorat i, amb en Fran a la porteria parant-ho gairebé tot, hem arribat a l'últim minut amb un 2-5 a favor, però 2 regals i un llançament fallat junt amb una defensa no del tot atenta ha fet que se'ns posessin 5-5. La Carla i la Cristina han tingut una última opció per fer el gol de la victòria però s'han fet une mbolic i hem perdut l'ocasió. Després d'una petita esbroncada per la badada, l'equip s'ha posat les piles i tothom ha estat a un gran nivell, però potser caldria destacar en Fran i la Noelia. La part s'ha guanyat 8 a 11.

I hem arribat a l'última part amb el partit empatat, de manera que qui la guanyés seria el guanyador del partit. L'Aida i la Carla, que podíen ser molt importants per la victòria (com així ha estat) estaven molt cansades, de manera que se'ls ha donat dos minuts de descans en què en Fran (que també estava molt cansat però ha fet un últim esforç) i la Berta han complert a la perfecció. Després s'han fet els dos canvis i, junt amb la Xènia Puig a la porteria, que parava el que calia parar, la Cristina i l'Anna, que ha fet una última part per treure's el barret, han sentenciat el partit. Per acabar d'aguantar els dos últims minuts, com que l'Anna estava ja força cansada, l'ha substituït la Xènia Ruíz que ha complert bé amb la seva feina i encara ha afegit un gol al seu compte golejador. Al final la part, possiblement la millor que hem fet mai, s'ha guanyat per 5 gols a 10.

Després el Lloret ha organitzat uns quants jocs, que els pares han esperat amb paciència i el lloret ens ha fet entrega d'unes medalles commemoratives que els agraïm.

Resumint, un divertit matí d'handbol en què el més positiu és que tothom ha participat amb bon nivell aportant coses bones a l'equip.

Recordeu que podeu veure i descarregar-vos les 27 fotos de la trobada, així com tota la resta de fotos de tota la temporada a l'enllaç de les nostres fotos. I si algú té més fotos per posar-hi, que m'ho faci saber.