23 d’abril 2006

El pitjor partit i el millor resultat

Ahir 22 d'abril vam anar a Granollers a jugar un nou partit de categoria aleví femení. Abans, però, un cop vam aconseguir aparcar tots, vam poder presenciar el partit de la Lliga Allianz Asobal entre el Fraikin BM Granollers i l'Ademar de Lleó, que van acabar guanyant els visitants.

Entrant al nostre partit, com diu el títol de la notícia, va ser el pitjor que hem fet en categoria aleví però, en canvi, la primera vegada que s'ha aconseguit guanyar dues parts en un partit i, per tant, empatar-lo.

El partit va començar molt fred per part nostra i amb poca concentració, i d'aquestes coses és molt difícil refer-se'n durant un partit. Poca mobilitat, especialment en la sortida de porteria de la pilota (i això ens feia tenir molts problemes i la perdíem molt ràpid), massa bots sense haver buscat altres opcions, poques ajudes, mala col·locació defensiva (i, encara, quan estavem mínimament ben colocades no acabàvem de parar la rival i més d'una vegada en vam deixar passar alguna botant pel mig de tres defensores), mals llançaments... En fi, que no hi havia gaire res que funcionés, i així ha estat durant la major part del partit.

L'equip que ha començat el partit no ha funcionat gens. La Xènia Puig a la porteria no estava tan desperta com altres vegades ja per començar, però el pitjor era que entre les altres eren incapaces d'aguantar la pilota més de 5 segons. Ni la Laura, ni la Carla, ni l'Elna es movien per treure la pilota, i l'Aida i la Lídia, que ho feien una mica més, tendien a fer-ho massa lluny de la porteria i només feiem passades llargues massa arriscades cada vegada. L'entrada de l'Estel tampoc ho arreglat. L'Estel i la Laura han fet avui el seu pitjor partit, jugant amb molt poca tensió i això ho ha notat l'equip. La Lídia tampoc tenia el seu millor dia tot i que hi ha posat ganes, la Carla almenys ha despertat aviat i ha estat la que ha defensat amb més ganes, tot i que tenia badades de tant en tant, i l'Elna anava perduda, però després s'ha enrabiat i ha començat a, com a mínim, jugar amb més empenta. El problema, però, és que el joc d'equip no s'ha vist en cap moment.

S'ha de dir, però, que les que han estat més a l'alçada han estat les més petites, que al cap i a la fi són les que han tret les castanyes del foc. L'Aida és qui ha fet tornar boges les jugadores del Granollers a la 3a i la 4a part, quan ha començat a trobar forats per desmarcar-se, l'Anna era normalment la millor opció de sortida de pilota que teníem perquè era la que es movia millor per buscar-la, tot i que segueix costant-li llençar, i la Xènia Ruíz, tot i que encara es para molt a mitja jugada, s'ha col·locat bé i ha trobat forats 3 vegades per fer 3 gols que han demostrat que el partit no era tan complicat com semblava. Fins i tot la Cristina ha acabat sortint un parell de minuts i a fet un gol gairebé només de sortir gràcies a moure's bé.

Així ha estat com, després de dues primeres parts desastroses, sobretot gràcies a que l'Anna ajudava a sortir la pilota, que la Xènia Ruíz ha aprofitat un parell de bones ocasions, que la Cristina ha sortit i ha marcat a la primera que ha tingut que l'Aida ha trobat els forats en la defensa del Granollers i que la Carla, l'Elna i la Lídia han tret una mica l'orgull per posar-hi una mica més d'empenta, hem aconseguit aixecar la tercera part i guanyar-la a pocs segons del final amb un bon desmarcatge de l'Aida quan la Lídia anava a treure una falta i, quedant-se sola, ha marcat el gol que ens ha donat l'avantatge definitiu en aquella part.

L'última part ha començat bé i semblava que es guanyaria clarament. La Laura i l'Estel hi han posat més ganes i han jugat un xic millor, però el joc col·lectiu no ha arribat a funcionar del tot en cap moment. En realitat estaven essent les desmarcades de l'Aida i una bona defensa de la Carla el que ens donava l'avantatge. Quedant 3 minuts s'ha lesionat l'Aida i ha hagut de plegar, i l'equip ho ha notat massa, i això és senyal que hi havia molta gent que no estava gaire bé. Al final hem acabat patint i guanyant la part d'un gol (jo també he contribuit al perill amb un error quan m'he pensat que una pilota havia entrat i li he dit a l'Elna que la donés a la portera perquè servís i ens ha costat una falta directa a l'últim segon que per sort no ha entrat).

Resumint un partit molt fluix que, de totes maneres, hem aconseguit empatar. És clar que si haguéssim jugat a un bon nivell s'hagués guanyat el partit sense problemes, però ha estat un dia en què les coses negatives han guanyat a les positives, i les positives que hi ha hagut encara han estat molt individuals.

La Laura Pujolràs ha vingut i s'ha estat a la banqueta amb l'equip. Si hi hagués hagut en el partit algun moment poc compromès hagués pogut jugar una miqueta però la situació no ho feia gaire aconsellable, per desgràcia.

Hem d'aprofitar aquest mal dia per aprendre dels errors i veure com no s'ha d'estar en un partit. Tenim la sort que el pare de l'Elna l'ha filmat i podrem veure-ho des de fora i amb més tranquil·litat.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Here are some links that I believe will be interested

05 d’agost, 2006 01:58  
Anonymous Anònim said...

Here are some links that I believe will be interested

09 d’agost, 2006 20:03  
Anonymous Anònim said...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

11 d’agost, 2006 02:04  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home