31 de maig 2006

Mal paper

Aquest matí hem participat al torneig de 12 hores de la Roca, al camp de futbol de Santa Agnès de Malanyanes, en la competició aleví femení, i no n'hem pogut marxar amb gaire bon gust de boca.

El primer partit l'hem jugat contra el Roquerol, campiones de la lliga del Vallès Oriental, amb la qual cosa ja es podia preveure que seria un partit difícil. No s'ha jugat gaire bé i s'ha perdut amb força contundència. Faltava més mobilitat, més obrir el camp i recuperar la posició més ràpidament. Com que les rivals, a més, feien tot això i amb molta rapidesa, era molt difícil aconseguir gaire bon resultat. Però això es podia considerar fins a cert punt normal.

El que ja no és tan justificable és el paper que s'ha fet en el segon partit. Algunes de les que teòricament han d'"estirar el carro" han estat molt desaparegudes en el joc i això ho ha patit l'equip. No té gaire explicació que ni l'Elna ni l'Estel, ni la Laura Mora, que segur que eren tres de les jugadores amb un físic més temible del torneig no hagin fet cap gol en dos partits. La Laura almenys ha mostrat actitud defensant i l'Estel hi ha posat una mica més de ganes que a Granollers, però ni ella ni encara menys l'Elna i la Carla Costa han estat ficades en el joc en cap moment. A més, gent com la Lídia (que ha posat ganes per estirar el carro però no n'hi ha hagut prou), l'Aida i la Xènia Puig no tenien un dia gaire inspirat.

No es pot demanar que les tres benjamines que han vingut ni la Laura Pujolràs, que avui debutava i per ser la primera vegada ho ha fet força bé, siguin qui porti l'equip, però de fet han estat les millors. La Noelia ens ha mantingut dins del partit parant força a la primera part i la Carla Grabulosa ha estat la màxima golejadora. La Cristina tampoc ha tingut el seu millor dia, però ha participat força en el joc. Ni tampoc la Xènia Ruíz ni l'Anna, que han complert poden posar-se l'equip a l'esquena.

El primer partit era un partit que el normal era perdre'l i, tot i que s'hauria d'haver fet millor, encara ha estat passable. Però sabem jugar tant o més bé que el Sant Esteve de Palautordera i hem deixat la imatge de que són molt superiors a nosaltres. En qualsevol cas les hem de felicitar perquè han sabut tenir millor actitud en el terreny de joc i intentar millorar per la primera vegada. És veritat que l'àrbitre, en el segon partit, no ha estat gens bé i ens ha pitat alguna cosa molt estranya i que alguna jugadora de l'altre equip s'ha escalfat més del compte alguna vegada (alguna de nostra també), però això no té res a veure amb el mal paper que s'ha fet. Si haguéssim fet un bon partit potser ens podríem queixar d'alguna cosa, però ara només serien excuses per evitar assumir que no s'ha fet bé i no aprendríem la lliçó de cara a la propera vegada.

Esperem que això no hagi estat més que un dia d'aixecar-se amb el peu esquerre (tot i que a Granollers ja ens va passar una cosa semblant) i dissabte que ve ensenyem a la gent de Riudellots com en sabem realment, independentment de que els partits es guanyin o es perdin.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Dissabte va ser dels pijors partits que he vist jugar des de que funciona el hàndbol a Riudellots. Semblaven ben bé que jugaven el seu primer partit, malgrat, i això no hauria de servir d'excusa, que no estaven acostumades a les dimensions del camp i el terreny de joc. No va haver-hi bon joc d'equip, els passes no van anar prou bé i el joc era molt tancat, sense bons desmarques, etc.. Esperem que el proper dissabte, dia 10 de juny, jugueu prou bé i en equip.
Bé noies ànims, i dissabte jugueu amb coratge!

Una mami.

08 de juny, 2006 08:52  
Blogger GuillemTM said...

Per fi veig que hi ha alguna mami que s'apunta a fer comentaris. Gràcies!

Certament, no es pot estar gents content del dissabte passat, especialment del 2n partit (el 1r encara es pot perdonar per la qualitat de les rivals).

Però tranquil tothom; estic segur que el proper dissabte jugarem molt millor. No sé si guanyarem o no. Serà difícil. Però seguint el mite de "es juga com s'entrena" segur que farem bon partit perquè dilluns es va entrenar molt bé. A més, el jugar per primer cop a casa segur que motivarà molt. L'únic problema podrien ser els nervis, però em sembla que ho portem ben encarrilat.

08 de juny, 2006 15:13  
Anonymous Anònim said...

Wa poz yo no u portu pas ben enkarrilat axo dels nervis.. i + jugan a kasa k vindra gen a veurens k kunexem... kina vergoña... xD
Guillem, x mi k ya pots treure tot el rapapolvu k as pusat eee! Posa k vam jugar mol malamen... i ya sta!

Estel

09 de juny, 2006 18:36  
Anonymous Anònim said...

tens rao tel! jeje







LAURA

06 d’agost, 2006 09:30  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

12 d’agost, 2006 12:15  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home