18 de maig 2006

Som un club

Aquesta nit ha tingut lloc la reunió constitutiva del club que necessitàvem formar per poder jugar la Lliga la temporada que ve. Així neix oficialment el Club Handbol Riudellots del qual ha estat l'embrió l'activitat que hem dut a terme aquesta temporada i es clourà el proper 10 de juny sota l'estructura de l'AMPA, que deixarà de ser l'organitzadora de l'activitat per convertir-se, en tot cas en una entitat col·laboradora.

El president de la nova entitat serà en Carles Grabulosa, el sots-president en Xavier Mora, el tresorer en Josep Costa, el secretari en Joaquim Pujolràs i la resta de vocals són en Ponç Riera, en Lluís Díaz, en Josep Sais i en Guillem Turon.

Ara tindran lloc tots els tràmits burocràtics i ben aviat hi haurà els fulls d'inscripció a punt.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

El dissabte dia 3 de juny van ser els pitjors partits que he vist des de que funciona el hàndbol a Riudellots. Semblaven ben bé que era el primer partit que jugaven, també, malgrat que això no els ha de servir d'excusa, no estaven acostumades al terreny de joc i a les dimensions de la pista. Esperem que aquest diguem-ne "fracàs" les estimuli a millorar el seu joc i la compenetració entre les companyes, va haver-hi manca de passes i joc més obert.
Bè noies, ànim i el dissabte dia 10 a guanyar i a lluitar.

08 de juny, 2006 08:41  
Anonymous Anònim said...

tu tom pot tenir un mal dia no? us vau passar ens vau reñar massa!
i tmbe vau kridar ! i segu k ja gent pijor k nusaltres (no se pk fikut aket komentati ara k ja fa molt k a pasat pero vuno) i totom krida molt pero ja mages agredat veure kom aguesin jugat akets k diuen tan

30 de juliol, 2006 21:32  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home