05 de maig 2006

Torroella de Montgrí

Aquest matí hem participat a l'última trobada de minihandbol benjamí a Torroella de Montgrí i probablement ha estat el dia que hem jugat amb més regularitat a un bon nivell. Tothom ha marxat molt content pels obsequis que ens han donat al final, incloent una copa i un trofeu per a l'equip i dues medalles per a cadascú, una sèrie de petits regals i un bon esmorzar. Però potser el millor ha estat que hem comprovat que el nostre nivell va millorant a una marxa espectacular, ja que avui hem empatat amb el Fornells, que ens havia guanyat amb contundència fa només dos mesos. I hauríem pogut guanyar.

El primer partit era amb el Montgrí B, que tenia jugadors molt petits, i per això la nostra superioritat ha estat molt gran. A més, hem jugat força bé durant tot el partit i això ha donat molt poques opcions al rival. En tot cas potser ha faltat una mica d'intensitat defensiva, i a vegades deixàvem escapar els rivals quan ja els teníem per no haver acabat de fer la falta.

I el segon partit era amb el Fornells, que tot just fa dos mesos ens havia guanyat les 4 parts amb un total de 38 a 15 i avui hem aconseguit guanyar dues parts i empatar el partit, empatant també a 35 gols. Un gran progrés.

En les dues primeres parts no s'ha jugat malament, però hi ha hagut uns quants errors que el rival ha aprofitat bé. Per exemple la Cristina anava massa ràpid a l'atac sense mirar abans si n'hi havia opció o no (ha de millorar en veure si cnové o no, i quan no convingui no accelerar el joc i cansar-se innecessàriament), la Carla G. es posava massa a prop de l'àrea rival i això li feia tenir menys espai per rebre la pilota i, si la rebia, per agafar arrancada per llençar (i per això ha fallat alguns llançaments), en Fran volia marcar un jugador clarament més ràpid que ell massa de prop i només l'havia d'estar perseguint quan podia aprofitar el seu cos per marcar més a distància i parar-lo per davant i altres badades defensives. De totes maneres, tots aquests errors s'han anat arreglant i gràcies a això hem guanyat la 3a i la 4a part.

S'ha de dir que és positiu que ja es vagin veient errors més de caire tàctic, la qual cosa vol dir que les coses més bàsiques ja es fan bé. També és molt important el fet que els nostres resultats van començar a millorar quan jugadores com l'Aida, la Cristina i la Carla G. van començar a fer gols i elles portaven l'equip endavant. De mica en mica es nota que no destaquen tant, però no perquè ho facin pitjor (de fet continuen fent moltíssima feina), sinó perquè l'altra gent ha anat millorant molt la seva aportació. Avui l'Aida i la Carla G. han estat molt importants per guanyar el partit, la Cristina també tot i que ha tingut dies millors (abans ho hauríem patit més, però ara tothom pot aportar més i no es nota tant), en Fran (tot i els errors comentats) també ha fet molta feina en atac, la Noèlia ha fet un gran partit sobretot defensant (i per això ha jugat tota l'última part tot i que estava previst que només en jugués mitja), la Xènia Ruíz va demostrant cada dia millors coses, la Berta de mica en mica va podent fer més coses i la Xènia Puig, tot i que avui no estava al 100% i que ha d'assegurar un xic més les passades, ha tornat a ser decisiva a l'última part sota els pals.

Ara només queda el partit del 10 de juny a Riudellots, esperem fer-hi tan bon paper com s'ha fet últimament i poguem ensenyar tot el que hem après al nostre poble.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

16 d’agost, 2006 00:37  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home