11 de juny 2006

Festa salvada


Deixem de banda els mals rollos i la gent que ens ha fallat i quedem-nos només amb la part positiva de la jornada.

El dia abans al vespre ja vam decidir que, veient la impossibilitat de trobar rival, les alevines podrien jugar contra unes quantes noies més grans que es presentaven voluntàries per jugar i a les quals els hem d'agrair moltíssim, perquè ens han ajudat a salvar la tarda. Han estat la Gemma Grabulosa, la Natàlia Boadas, la Núria, la Paula Tubert i la Paula Pujolràs. Moltes gràcies a totes elles.

Però en no presentar-se el Palautordera ha canviat el pla i s'ha acabat jugant, als voltants de les 5, un partit entre un equip que en podríem dir Riudellots A i un que en odríem dir equip voluntari, perquè el formaven les quatre noies citades abans amb els que s'han ofert voluntaris del nostre equip: la Noelia, l'Anna, la Carla Grabulosa, en Fran i l'Aida. L'han dirigit la Sílvia Sistach i en Domènec Turon, cosa que se'ls ha d'agrair. L'equip taronja, que he dirigit jo mateix, l'integraven les més grans: Lídia, Carla Costa, Laura Mora, Estel, Elna i Laura Pujolràs amb la Cristina, la Xènia Ruíz, la Xènia Puig, la Berta i en Miquel.

El partit ha començat amb les més grans jugant força malament, una mica com dissabte passat, apilonant-se prop de la línia i cap a la banda dreta. No hi havia manera que ningú ocupés la banda esquerra ni agafés distància. En canvi, l'"equip voluntari" jugava força bé i ha guanyat la part per 3-6. La segona part semblava començar amb la mateixa tendència, ara però amb l'equip voluntari jugant amb les més grans, però la Lídia, l'Estel (amb 2 gols molt bons) i l'Elna s'han començat a centrar i han provocat una remontada que els ha fet guanyar la part per 7-5. En la tercera, sense fer un gran joc, l'equip que anava de taronja s'ha tornat a imposar, ara per un gol. La Xènia Puig hi ha fet una bona aportació junt amb l'Estel. La darrera part, força emocionant, ha acabat amb un empat a 4.

L'Elna i l'Aida han estat en conjunt les jugadores més destacades del partit per tothom, però cal destacar el bon partit de l'Anna, de la Noelia i alguna estona de l'Estel, a més de que les quatre noies més grans de l'equip voluntari han jugat força bé per no tenir-ne experiència.

I després ha arribat (al cap d'una estona per esperar gent que havia de venir més tard) el partit dels familiars i convidats o, com en deia algú "de les estrelles". Els àrbitres han demanat si ens feia res que se n'anessin a les finals de copa tot i que se'ns havia dit que arbitrarien també aquest partit, però se'ls ha dit que cap problema, perquè ja era prou d'agrair que ens haguessin arbitrat el primer partit veient les circumstàncies.

Hi han participat pares i mares i un parell de germanes dels integrants de l'equip. També han participat com a convidats la Sílvia Sistach, en Manel Naranjo, en Sergi Cijujano (mestre de l'escola), en Narcís Sistach (exjugador del Fornells), en Frances Franquesa "Franki" (jugador del Salt) i en Domènec Turon (jugador del Bordils). També gràcies a tots ells per animar-nos la festa amb la seva presència.

Ha estat un partit igualat en què l'equip blanc ha anat la major part del partit per davant en el marcador per una diferència d'entre 1 i 5 gols, però cada cop l'equip fosc remuntava per tornar-se a quedar enrere. S'ha arribat a la recta final amb avantatge per a l'equip blanc, però l'equip fosc hi ha posat emoció amb una bona remuntada que ha deixat el 26-25, que l'equip blanc ha sabut aguantar amb, com deia algú, veterania, encara que no fos precisament amb la pilota en joc.

Moltes gràcies a tots els que han vingut per venir-nos a veure i donar ambient tot i el desengany que hem tingut tots per l'incompareixença dels nostres rivals.

Finalment hem celebrat un bon sopar a la Thiona gairebé tots els que, en definitiva, hem portat això endavant durant aquest any. Ara ens queden alguns entrenaments i anar de cara ja a la propera temporada.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

13 d’agost, 2006 07:47  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

18 d’agost, 2006 10:58  
Anonymous Anònim said...

zelo intiresno, hvala

19 de novembre, 2009 01:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home