11 de juliol 2006

El fòrum de l'handbol Riudellots

A partir d'ara tenim també un fòrum d'internet, per parlar de tota mena de coses. Aquí es poden seguir comentant les notícies, però alla serà molt més clar per parlar de tota mena de coses i qualsevol pot obrir un nou tema.

Com que sembla que registrar-se era difícil he creat un compte per tothom de qui tinc l'adreça d'e-mail personal (només jugadores; però el pare o mare o germà o germana o parent o amic que vulgui també m'ho pot demanar, però necessito un e-mail). Així he creat compte per la Lídia, la Carla Costa, la Cristina, la Laura Mora, l'Estel, l'Elna, la Carla Grabulosa, l'Anna, la Laura Pujolràs, la Xènia Puig, la Gemma i la Natàlia. Els altres (jugadors/es, pares, mares, germans/es, amics...) que us connceteu passeu-me l'adreça d'e-mail si voleu.

INSTRUCCIONS DEL FÒRUM

1) Anar a l'adreça del fòrum http://www.foros.net/index2.php?mforum=hriudellots

2) Si no esteu registrats, registrar-vos i esperar que els administradors us donem d'alta. Si ja esteu registrats, clicar a "login", i llavors posar el nom d'usuari/a i contrasenya. Si marqueu la casella de baix us estalviareu aquest pas les properes vegades.

3) Un cop dins, ja podeu deixar missatges perquè els llegeixi tothom. Funciona de la manera següent:
- Hi ha 4 apartats generals: un pel club en general, un per l'equip benjamí, un per l'equip aleví i un d'"altres". Cada apartat té uns quants subapartats. A sota de cada títol hi ha una petita explicació de de què va. A la dreta hi diu el número de missatges que s'hi han deixat i quants temes de conversa hi ha dins cada subapartat.
- Per seguir una conversa ja iniciada, entreu al subapartat que vulgueu i al tema que vulgueu. Se us obriran els missatges que hi hagi. Fent clic a "nueva respuesta" podeu afegir-hi un comentari com aquell qui escriu un e-mail.
- També podeu iniciar un tema nou. Entreu al subapartat corresponent i feu clic a "Nuevo tema". Poseu-hi un títol adequat perquè els que entrin sàpiguen de què voleu parlar.
- En l'apartat "enquestes" podeu posar respostes com als altres o simplement votar. També podeu crear noves enquestes fàcilment (mireu a sota quan creeu un tema).

Si teniu dubtes no dubteu a preguntar-m'ho. I animeu a tothom (pares, amics... a participar, que així serà més divertit).

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

04 d’agost, 2006 21:33  
Anonymous Anònim said...

k? plis k algu traduexi... jeje

sTeL

05 d’agost, 2006 00:25  
Blogger GuillemTM said...

Algú ens va enviar propaganda de webs que no sé ben bé què són. Si en trobeu més, no en feu cas i aviseu-me, que ho eliminaré.

07 d’agost, 2006 15:37  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

09 d’agost, 2006 19:02  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

11 d’agost, 2006 00:46  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

16 d’agost, 2006 09:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home