03 d’octubre 2006

Arriba la lliga

Ja coneixem el calendari de la primera fase de la Lliga.

Hi ha dos grups, que són, per entendre'ns, com una mena de 1a i 2a divisió. Nosaltres estem al segon grup junt amb tots els segons equips inscrits: els del Bordils, el Banyoles, el GEiEG i el Garbí.

Curiosament ens ha tocat descansar a la primera jornada, i la segona jornada (en la qual juguem a casa amb el Banyoles) queda ajornada fins el 27 de gener amb motiu d'un torneig que s'organitza a Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter al qual ens podem inscriure (parlem-ne al fòrum?), de manera que no debutarem a la lliga fins al dia 4 de novembre, a la 3a jornada, a la pista del GEiEG, a Girona. I, per postres, curiosament, a la 4a jornada ens torna a tocar a fora, a la pista del Bordils. Per tant, no debutarem a Riudellots fins el dia 18 de novembre, davant el Garbí B, en la 5a jornada. Sembla que hi ha alguna cosa que fa que els partits d'handbol triguin a arribar a Riudellots.

Quan s'acabi aquesta primera fase, el 27 de gener, amb el partit a casa amb el Banyoles es faran nous grups per jugar la segona fase.

Per altra banda, l'equip benjamí ja té una proposta per anar a fer una trobada al Papiol (Barcelona). Estem negociant-ho. També en podem parlar al fòrum.