28 d’octubre 2006

Hem fet un bon paper

Aquest matí hem jugat els primers partits de la temporada causant una bona impressió al Memorial Josep Port jugat a Sarrià.

En el primer partit, contra el Banyoles s'ha començat malament, i durant els primers minuts es jugava amb massa lentitud i una mica encarcarats. Però no ha calgut ni acabar la primera part, ja que quan l'Aida ha fet el primer gol (per cert, el primer que fem com a club) la cosa s'ha anat arreglant fins al punt que hem empatat a 9 la segona part. Al final 24-11 a favor del Banyoles.

En el segon partit, contra un GEiEG A que es basava molt en les individualitats de dos jugadors físicament molt potents però que no jugaven gaire en equip, s'ha plantat molta cara i s'ha jugat molt bé i s'ha acabat perdent 12-17.

Però encara millor i més bonic per al públic ha estat el partit contra el Bordils. Els dos equips han donat molt d'espectacle fent molt bon joc d'equip. Hem aconseguit guanyar la 2a part per un parcial de 10-12, i el resultat final ha estat de 19 a 25 per al Bordils.

La final l'han jugat el Banyoles i el Sarrià i els sarrianencs s'han proclamat campions merescudament.

Tenint en compte la dificultat del grup podem estar molt satisfets del paper que s'ha fet. Tothom ha jugat molt bé, fent tot allò que sap fer i se li pot demanar. L'única que avui no tenia gaire bon dia ha estat la Carla Costa, però com que la resta de l'equip ha estat molt bé la major part de l'estona, no s'ha trobat a faltar gaire la Carla de sempre, que segur que tornarà al bon joc al proper partit.