04 de novembre 2006

Començáment espès

Ja ha començat el campionat aleví i no ho hem fet amb gaire inspiració. S'ha guanyat el partit, sí, però està clar que s'ha estat molt lluny del nivell exhibit la setmana passada a Sarrià.

A la primera part hi hagut molta descon- centració i la defensa estava molt fluixa. S'ha salvat un empat a 9 al final perquè la Carla Costa i l'Elna, tot i que no estaven especialment fines, han tret el geni i ho han mig arreglat.

A la segona part, sense jugar realment bé, la cosa ha millorat i s'ha guanyat clarament, 8-13. Ha estat la prova que el partit s'havia de guanyar amb comoditat només jugant una mica bé.

La tercera part també s'ha guanyat, però a empentes i rodolons. Un altre cop ha estat el geni que han tret la Carla Costa i l'Elna el que ens ha fet imposar. Tot i que defensivament s'ha badat molt. Al final 9-10 al marcador. Al marcador i als nostres papers, perquè al final del partit hem vist que l'àrbitre s'ha descuidat d'un gol nostre i ens fumia la part enlaire. De totes maneres no s'ha de culpar els integrants del GEiEG d'aquest error. Simplement n'és responsable l'àrbitre. I s'ha de dir que es pot equivocar. El que ha fet malament és no dir res quan ha vist que el marcador posava una altra cosa i que nosaltres celebràvem el guanyar la part. Però ha optat per callar i deixar que penséssim que el partit estava guanyat.

Amb la relaxació del partit guanyat, la 4a part ha tornat a ser per oblidar. Només dos gols, joc totalment estàtic i una defensa molt passiva.

En resum, un mal partit, sobretot després d'ahaver demostrat la setmana passada les mateixes jugadores ser capaces de jugar molt millor. Esperem millorar en els propers.