11 de novembre 2006

Falta actitud

Falta actitud. Aquesta és la principal conclusió del segon partit de lliga. Sempre ens costa massa entrar al partit i no n'hi ha prou amb que la meitat de la gent estigui donant el 100%, cal que tothom posi la màxima atenció perquè l'equip funcioni.

Així ha estat que s'ha perdut clarament la primera part, perquè només la Noelia i sobretot la Cristina estaven centrades. I a la segona han estat la Lídia i l'Aida les que han hagut de fer tota la feina.

A la tercera part la cosa ha millorat força, però quan guanyàvem de tres ens ha faltat una mica de picardia per aguantar i hem arribat a un final massa igualat en el qual l'Aida s'ha escapat sola, un jugador del Bordils l'ha envestit, però tot i així ha aconseguit ficar la pilota dins la porteria, però l'àrbitre no ha donat ni el gol ni el penal incomprensiblement i així se'ns ha escapat la victòria a la part. Però això només hauria estat una anècdota si haguéssim fet la feina ben feta abans.

A la quarta s'ha jugat força bé i s'ha guanyat de dos gols. Al final una part guanyada, dues empatades i una perduda i per tant empat a 4 en un partit que s'hauria d'haver guanyat.

Així ens trobem amb gent que ha posat el 100% i no se'ls pot dir res en quant a actitud però que es troben en que han de fer més feina del compte perquè altres no estan prou al cas. I curiosament la major part d'aquests casos coincideixen amb l'actitud als entrenaments. Haurem de buscar alguna solució per a aquest fet, perquè així és molt difícil guanyar partits.