18 de novembre 2006

La lliga ha arribat a Riudellots

Aquest matí s'ha jugat per primera vegada un partit de competició d'handbol a Riudellots. Ha estat davant el Garbí, que té un equip molt fort i, encara que per poc, no li hem pogut guanyar cap part. De totes maneres s'ha fet un bon partit, amb molt bona actitud per part de les 9 jugadores que han participat en el partit, i s'ha plantat cara en tot moment donant un bon espectacle per al nombrós públic que teníem al pavelló.

La primera part, com tot el partit, ha estat molt igualada. La qualitat del rival ha fet que tot i fer molt bon joc no ens poguéssim escapar, i els llançaments fallats (massa per sobre la porteria) ens han acabat costant la part.

A la segona el Garbí ha tret el seu equip més fort. S'ha aguantat durant una bona estona, però després el Garbí s'ha escapat i el nostre equip s'ha desanimat una mica i ha baixat la intensitat als últims minuts.

A la tercera s'ha tornat a plantar cara, però, en escapar-se el Garbí, també s'ha perdut una mica els ànims i la remuntada s'ha fet impossible.

I en l'última part també hi ha hagut una igualtat màxima i 'sha estat a punt d'aconseguir puntuar fins l'últim moment, però un altre cop els llançaments fallats i, probablement, la falta d'experiència en els moments clau, ho han impedit.

Podeu veure la fitxa del partit fent clic aquí.

Cal millorar en la picardia dels moments decisius i no afluixar en els moments difícils del partit, però de totes maneres, avui sí s'ha demostrat que les noies de Riudellots són capaces de fer un molt bon handbol. Tenint en compte que avui hi havia molt de públic, segur que haurem engrescat molta gent a aficionar-se a l'handbol.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

EU JUGAT MOLT B! ENKARA K AGEU PERDUT TOTES LES PARTS (ALGUNES DE MOLT POK)



LaUrA

18 de novembre, 2006 17:15  
Anonymous Anònim said...

tns rao... van juga mol b
lu k passa esk el garbi es massa bo

19 de novembre, 2006 20:24  
Blogger GuillemTM said...

Passo la conversa al fòrum

20 de novembre, 2006 23:14  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home