12 de novembre 2006

Petita millora, 2 victòries i 1 empat


Aquest matí hem participat a la trobada Handbolicat de Cerdanyola i, tot i que seguim sense retrobar el joc viu i bonic que vam fer a Sarrià s'ha millorat almenys una mica en quant a actitud, especialment en els moments decisius dels partits.

En primer partit, contra l'Igualada, hem estat clarament superiors tot i que les nostres jugadores no han estat gaire fines, i s'ha obtingut una victòria clara, cosa que ha permès el debut de la benjamina Noelia Valverde, que ha fet bé la feina que se li ha demanat.

En el segon partit, amb el Riudoms s'ha començat força malament i els tarragonins se'ns estaven escapant. Aquí ha estat quan més ha sortit l'actitud que es demana i s'ha remuntat el partit per acabar guanyant de dos gols.

I en el tercer, contra el Sant Esteve Sesrovires, hem seguit sense estar en els nostres millors moments, però tot i així s'ha acabat empatant en una última jugada en què la Xènia Puig ha fet una bona aturada, ha iniciat el contraatac erròniament i ha estat a punt de perdre la pilota, però ha pogut tornar a sacar per fer un contraatac que ha acabat amb el gol de l'empat de la Lídia just abans que es xiulés el final.

Resumint, un matí d'handbol en què ens hem divertit, hem vist jugadors de divisió d'honor com Víctor Tomás, Cañellas i Vicente Álamo i, pel què fa al nostre joc, ens cal retrobar el joc ràpid que sabem fer i que fa uns dies que no ens surt, però aquesta trobada haurà servit de bon entrenament i per agafar una mica d'ànims de cara al difícil partit contra el Garbí de dissabte que ve.