23 de desembre 2006

Carregats de gols... però també d'experiència

Aquest matí ha debutat l'equip benjamí contra un equip d'un altre club, en aquest cas el Bordils. És veritat que hem marxat carregats de gols (tampoc tant; més aviat el que passa és que n'hem fet pocs), però el més important és que ja tenim una primera experiència de partit "seriós".


Potser per seguir el costum de l'equip aleví, no hem començat a jugar com sabem fins a la tercera part. A les dues primeres no s'anava a buscar la pilota, es volia jugar caminant mentre el rival corria i, sobretot, no es defensava. Això ha suposat que rebéssim 14 gols a cadascuna de les 2 primeres parts.

A la tercera part s'ha començat a jugar millor, especialment en defensa, i s'ha dificultat molt més el joc del Bordils, a banda que hi ha hagut més mobilitat. Hem arribat a falta de 2 minuts guanyant la part, però se'ns ha escapat per les errades en llançaments, que segurament és ara per ara el nostre punt més feble.

A la quarta tampoc s'ha jugat malament, tot i que només hem encertat 1 vegada amb la porteria contrària, però només s'han encaixat 7 gols.


En resum, doncs, és important tenir unes primeres experiències de partits i ara cal anar millorant agafant com a punt de partida el joc de les 2 últimes parts.