27 de desembre 2006

I per acabar l'any, partit d'entrenament

Aquesta tarda hem acomiadat l'any jugant un Riudellots A - Riudellots B d'entrenament. El partit ha constat de 8 parts, en què jugaven alternativament (més o menys) l'equip aleví i l'equip benjamí. L'equip B, vestit de ratllat, s'ha imposat per 12 a 4 (ha guanyat 6 parts i n'ha perdut 2.

Un factor decisiu han estat les absències de jugadores que havien de ser importants per l'equip taronja com són l'Elna, les germanes Grabulosa o la Lourdes. En qualsevol cas, el partit haurà anat molt bé per la resta d'integrants de l'equip, que han hagut de donar el màxim.

S'ha pogut veure com hi ha gent que està fent grans progressos, com l'Ariadna Masferrer (ha fet 5 gols!), en Miquel (n'ha fet 9!) o la Clàudia (n'ha fet 2). En Fran ha tingut una estona en què estava imparable, encara que ha estat irregular i l'Estel sembla que ja ha trobat la manera d'aprofitar al màxim el seu físic hi ha fet 13 gols. Ara li cal millorar en les passades. La Laura Mora no ha estat gaire encertada en el llançament però ha destacat en defensa. I la Berta estava jugant bé però seguia fallant jugades de gol com dissabte fins que ha entrat el primer i s'ha tret l'angoixa de sobre.

En general es pot dir que l'equip ratllat ha jugat millor, ja que l'equip taronja ha fluixejat algunes estones en defensa, però la qüestió és que és una experiència més de la que es pot haver après força.