02 de desembre 2006

Ingenuïtat

Aquesta és una paraula que podria definir el perquè hem perdut les 4 parts a Banyoles. Crec que s'ha vist que en general erem superiors, però tenim massa moments de badada que fan que 3 o 4 gols que podrien ser a favor nostre acabin essent en contra. Tenint en compte que hem perdut 3 parts d'1 gol i 2 d'elles a l'últim segon es pot donar la culpa de la derrota a aquest fet.

Totes les parts les hem començat per davant en el marcador, i alguns moments "tontos", sobretot quan ens relaxem quan es xiula falta o fora i per donar passades estant parats, han fet que acabéssim perdent 3 parts que eren nostres. A més, no hem trobat ningú gaire encertat a la porteria, avui.

Tampoc hem acabat de funcionar en defensa. No ens hem anticipat en cap moment i esperàvem a veure quina jugada ens feien per anar-los a parar, i acabàvem fent tard. Falta més agressivitat defensiva. Només així s'explica que en el partit d'avui sigui en el que ens han fet més gols.

La Carla Costa ha fet un bon partit, especialment en quant a actitud, i en molts moments s'ha posat l'equip a l'esquena. També la Carla Grabulosa ha estat força destacada. En canvi, la Lídia, que en principi no havia de jugar però ho ha fet per la baixa d'última hora de la Laura Mora, no tenia gaire bon dia avui. L'Estel i en Fran han millorat en relació als últims partits, tot i que encara els falta acabar d'aprofitar més les seves possibilitats.

Avui l'actitud general era més bona que al GEiEG i a Bordils (tot i que no tant com amb el Garbí), però falta aconseguir mantenir la tensió durant les parts senceres, incloent els moments en què la pilota no està en joc.